Árlista

egyéni gyógytorna   

30 perc       13000 Ft  /35€         -         60 perc         25000 Ft / 65€

csoportos gyógytorna gyerekeknek

45 perc       8000 Ft / 45€

biologikus tanácsadás online vagy személyesen

30 perc         13000 Ft / 35 €        -       60 perc         25000 Ft / 65€

nyirokmasszázs

30 perc       10000 Ft / 25 €          -       60 perc         18000 Ft / 45€

yoga / meditáció

45 perc        4000 Ft / 10 €

személyi edzés online vagy személyesen

30 perc          10000 Ft / 25 €
Gyógytorna

Célja: elmondom, elmagyarázom és megmutatom, hogy hogy gyógyítsd meg magad otthon, mert magadat fogod meggyógyítani. Én segítek abban, hogy hogy csináld. Tünettől függően pár kezelés elég ahhoz, hogy a jó úton haladj.

Sokféle problémával fordulhatsz hozzám bizalommal:

Különböző mozgásszervi panaszok: ízületi gyulladások, deformitások, gerincproblémák, porckorongsérv, sport, illetve baleset utáni sérülések, visszatérő fájdalmak, hirtelen fellépő ízületi, illetve izom panaszok, kismama panaszok, illetve szülés utáni különböző diagnózisok, endometriózis...

Neurológiai tünetek: szklerózis multiplex, agyvérzés (stroke), Parkinson tünet, különböző szenzorikus tünetek, érzéscsökkenések, bénulások...

Tüdőpanaszok: szerteágazó diagnózisok ( tüdőgyulladás, tüdődaganat, hörgő panaszai...)

Depressziós tünetek, levertség, folyamatos fáradtság érzés, általános gyengeség

Terápiás módszereim mindig a biologikával ötvözve:

manuális terápia, gerinctorna, Kinesio Tape, McKenzie gyógytorna, légzéstorna, medencetorna, lélektorna, instrukciók, illetve tippek otthonra

A biologika csodái 

  • A biologika a lélek, agy, szerv hármasában működik amit a videókon, illetve a szervatlaszban részletesen megtalálsz
  • A biologika konkrét választ ad a tüneteid lelki okára, amihez nyitottságra, bátorságra és egy bizonyos fokú intelligenciára lesz szükséged hogy ezt megértsd. Mindez megvan benned csak be kell fogadnod a szokatlant, hisz eddig teljesen más hiedelmek szerint éltél.
  • Nagyrészt az a tapasztalatom, hogy nem arra vagyunk szocializálódva, hogy őszintén kimondjuk az érzéseinket. Próbáld előtte átgondolni és megfogalmazni, hogy mit is érzel a problémád kapcsán. Én nem itéllek el semmiért. Itt az őszinteség és a szeretet lehetősége, mert tudsz őszinte lenni valamint a szeretet benned van.
  • A biologika megmutatja a vakfoltodat, amit te tudatosan nem látsz, mert az egód szintjén élsz és nem a lelked útját járod. Folyamatosan ösztönösen cselekszel és idővel ugyanabba a rossz kerékvágásba kerülsz akár egészség ,akár munka, akár az élet, valamint párkapcsolat terén ami rendszeres konfliktushoz, problémákhoz és boldogtalansághoz vezet. Itt a változtatás csodás lehetősége, mert képes vagy változtatni.
  • A biologika segít meghaladni és átírni a mintáidat amit a szüleidtől vagy azoktól akik felneveltek tudattalanul megtanultál és másolod őket a cselekedeteiddel, reakcióiddal, hiedelmeiddel. Így sosem fogsz érzelmileg felnőni, pedig az csodás érzés. Itt a lehetőség, hogy megtaláld önmagad. A lehetőség hogy az lehess aki vagy, mindenféle kényszer, félelem, szorongás nélkül. A lehetőség, hogy elfogadd azt, hogy te jó ember vagy úgy ahogy vagy. Hidd el, képes vagy rá!

Pár videó illetve információs oldal amit a figyelmedbe ajánlok

Érdemes a beszélgetés előtt tájékozódnod a témában. A biologika szabadegyetem honlapján sok mindent ingyen megtalálsz https://biologika.hu/ . A szervatlasz is fent van a honlapon, de meg is tudod vásárolni. Eddig 3 nyelven kapható, magyarul, németül és angolul. Nagy segítség ha már megtanultad az alapokat.

Vállald a felelősséget és segítek a gyógyulás útján.

Az alapok: Az öt biológiai természettörvény

Mi is az a szervatlasz?

Segitek az eligazodásban.

Találd meg az egyensúlyodat!